Wednesday, May 25, 2011

Officially Graduated...

Assalamualaikum semua...

Apa kabar??Sehat semua??

Minta maaf banyak2 lah sebab dah lama tak update blog nih ha. Bukan ape macam biase lah kalau cuti2 nih busy dengan urusan2 di rumah. Alamaklumlah jadi suri rumah sepenuh masa.

Hari ni result final exam keluar. Pagi2 dah boleh cek dah. Sekarang UiTM dah hantar guna email dah. Takde lah macam dulu asek jammed je kat student portal tuh sampai tak boleh bukak biler result keluar.

Sebelum tengok result sumpah cuak sebab ni final exam untuk final semester. Harus lah rasa macam nak muntah tu kena ada kan kan kan??ehehehehe.

Tapi lepas tengok, Alhamdulillah. Bersyukur sangat2 sebab dah habis diploma dengan jayanya. Segala penat lelah selama 3 tahun terasa berbaloi.

Terima kasih untuk semua pihak yang dah bagi banyak moral support dan education pada saya nih ha. Thanks to Allah, my parents, my family, my lecturers, my friends, my research + assignment-mate, seniors and juniors.

Anda semua adalah nadi kejayaan saya. Tanpa anda semua saya tak mungkin boleh mencapai kejayaan seperti hari ini.


..THANK YOU SO MUCH..

19 comments:

syrupmasin said...

orang kencang study..haha..tahniah aida..habis pon dploma kan :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

clap , clap , clap ;)
finally habis jugak kan ..

dyanie said...

tahniah!!!
waa sy ade lg setahun setengah nak hbs...result kua bru nie pon..alhamdulillah....smg trs bjy!!

Awan said...

tahniah

Cik Ezy said...

tahniah!!
=)

asfarina fatin redzuan said...

KAK AIDA SYGG !
congratesss ! hehehehe :D
nanti smbg BCA same2 yer..heheheheh :)

Aida Zafirah said...

saleh:kencang pebendenyer...hahahah...tu lah habis jugak akhirnye...:)

Aida Zafirah said...

tia: tulah...syukur sangat2...:)

Aida Zafirah said...

dyanie:thanks...btw congrats jugak untuk ur result...:)

Aida Zafirah said...

awan: thanks...:)

cik ezy: thanks..:)

Aida Zafirah said...

asfa:thanks dear...okay..nnt kita jumap kat s.alam ye...love u..:)

Pesona Algebra said...

congrats yaw

Aida Zafirah said...

pesona algebra: thanks...:)

fiq. said...

awww....congrats..lepas ni nak keje ke sambung blajaq, ade rezki smbung blajaq lagi yer..... bagus study ni, nanti dah beranak pinak susah plak nak continue

Aida Zafirah said...

fiq:lepas nih nak sambung degree pulak...lepas habis degree baru keje..:)

oshin-jamel said...

tahniah aida!

Aida Zafirah said...

oshin-jamel:thanks...:)

myr amyra said...

tahniah.. result myra x kuar lagi....chuak yg amat hebat...ntah bila nak kuar....

Aida Zafirah said...

myr amyra:thanks...good luck utk reuslt yg bakal keluar...:)