Monday, May 30, 2011

Nur Kasih The Movie...Okay lah~~~~

Assalamualaikum semua...

Semalam pegi tengok Nur Kasih The movie dengan adik. Disebabkan dah teringin sangat nak tengok lepas tu asek dok baca review blogger lain pasal NKTM terus rasa macam teruja giler.


Tiket agak mahal sebab weekend kan. Beli tiket paling awal ni sebab nak balik rumah awal. My parents pegi bercuti kat resort so kami yang di rumah berfuya-fuya lah kan kan kan???hikhikhik.

So, overall saya boleh bagi 3.5 dari 5 bintang. Sebab ape 3.5 je??saya rasa drama lagi oke kot dari movie. Movie nih macam anti-klimaks sikit lah.


Jalan cerita okeh. Ending pun suitable. Takde lah sad ending sangat. Tapi awal2 dah terus kena sogok banyak dengan scene sedih plus terkejut.

Sape2 yang nak tengok ape yg sedih plus terkejut dan kenapa anti-klimaks bole pergi tengok kat panggung sekarang.

Selamat menonton...

13 comments:

syrupmasin said...

rinduu nk tgk wayang same2 :(

Aida Zafirah said...

saleh:tu lah..bole2...meh datang sini aku bwk jln2 naik myvi...:)

lilypelangi said...

kawan-kawan sy pon sebuk ajak p tgk cter nie . huhu

Syuxer said...

kat kelantan xde panggung wayang..T_T..so download je

Aida Zafirah said...

lilypelangi:pegi lah tengok...best...:)

Aida Zafirah said...

syuxer:ye ke???tak tau awak dduk kat kelantan...nnt dah download bole lah tgk..:)

~SYAZ~ said...

hehehe..
apa2 pon..
puas hati kot dapat tengok nur kasih ni.. :D

Aida Zafirah said...

syaz:tu lah...takde lah asek tertanya-tanya je mcm mana citer dia...:)

tomato said...

aku bagi 1 je .. haha
tak best langsung ! dah lah tiket mahai .. wuu T_T

Aida Zafirah said...

huish..tu lah...tiket mmg mahal...aku rasa citer omputih lg murah kot...hehehe..:)

panda putih said...

aida. nape nada penceritaan cm xbest cte nie.. haha.. xmau r tgk

panda putih said...

mst tak best nie kan ;(

Aida Zafirah said...

panda putih: citer dia oke lah...best lah jugak...pegi lah tgk...:)