Wednesday, March 16, 2011

Ouh Kenangan Part 6...

Assalamualaikum semua.....

Apa kabar????sehat tak nih????

Saya selalu tanya macam saya nih doktor kan. Biase lah. Mesti lah nak tau sehat atau tak. Saya teramat concern dengan kesihatan my readers.

Sungguh tak tipu punyer. Part 6 kat UiTM Kedah nih sangat2 banyak kenangan. Most of them are sweet memories lah. Mesti korang semua dengar macam saya nih pesen yang jiwa2 sikit kan. kan kan???

Seriously, mula2 masuk UiTM Kedah nih takde rasa ape2 pun. Dalam ati nih dah cakap dah nih "biler lah aku dapat keluar dari Kedah nih ha???". Almaklumlah, kampung pun kat kedah. Kalau cuti2 selalu balik sini. Sekarang belajar pun dah kat Kedah. Tuh yang macam cepat je nak keluar je dari Kedah nih ha.

Kenangan sangat2 banyak kat sini. Okay kita mula review~~~

* Mula dengan MMS yang rasa macam budak form 1 baru masuk asrama dan kena buli dengan senior.
* Kemudian organised sport day masa Part 3. Sumpah masa nih perangai sangat budak2. Ke'unite' an batch saya teruji. Dah lah kaki terseliuh.
* Last, yang the latest organised ASEAN Carnival. Nih pun sama je. Ujian dan dugaan datang bertubi-tubi. Tapi, masa nih semua dah matured dah. Bagus2. Pandai stabil antara keje dan peribadi.

Sekarang tinggal lagi 2 minggu untuk habiskan sisa-sisa kat Kedah Terchenta nih ha. Nak amik feel puas2 nih ha.

Akhir kata, SAYA SAYANG PART 6 (Julai 2008-Mei 2011) SANGAT-SANGAT~~~~

2 comments:

FaLieNA si giLER koREAN.. said...
This comment has been removed by the author.
FaLieNA si giLER koREAN.. said...

mesti rindu nk mati kt bact DPA JULAI 2008-MEI 2011...waaa...