Monday, March 7, 2011

Padat + Mampat + Sendat...

Assalamualaikum semua...

Apa khabar semua???Sehat tak???

Eyh kejap2. Aaaaaaaaaaaachoooommmm!!!!!! Sory2. Tiba2 terbersin pulak. Mintak maap banyak2.

Oke semua, tu maknanye ape???Maknanye blog terchenta nih dah berabuk + sawang2 siap nih ha oiii. Dah macam rumah tinggal dah ha.

Tengok2 tajuk entry kat atas sinun tuh ha. Tuh maksudnye memang betul2 padat lah. Bila dah padat masa untuk hapdate memang dah hilang lah macam sampah kena tiup angin.

Hidup pada minggu nih, minggu lepas, dua minggu lepas boleh dikategorikan agak busy jugak lah. Oke yang sebenar bukan 'agak' tapi memang busy pun.

Baik semua. Mari dengar kronologi ke'busy'an saya nih.

Pertama sekali dua minggu lepas dengan minggu lepas saya jadi businesswoman berjaya sangat. Tuh semua sebab nak kumpul dana untuk program MTK. MTK bukak booth untuk jualan, so bila free kena tolong2 lah kat booth tuh. Bukan jual ape pun. Macam biase lah, makanan + air2 sket. Benda2 tuh kan keperluan hakiki setiap insan.

Yang kedua, dalam pada sibuk2 kat booth tuh ha minggu lepas berderet test. 3 test kot. Naseb baek last minit test current affair postponed. Boleh bernapas jugak lah. Tapi semput jugak lah sebab test law dengan financial admin dua ari berturut-turut. Takde gap kot nak study. Memang redho je lah ye.

Dan yang ketiga, minggu nih event terbesar dah mula. ASEAN CARNIVAL DAH MULA.....
Malam nih kita mula dengan kuiz ASEAN. Setakat nih semua under control lagi lah. Even ade lah sikit2 problem yang jadi. Tapi semua dapat diatasi dengan jayanya. Aminnnnn.

So, event nih ade baki lagi 4 hari. Hope everything will gonna be ok.

To all PART 6 students of Diploma in Public Administration, hope segala yang diusahakan dan segala apa yang diimpikan berjalan dengan lancar dan aman damai. *ececeh dah macam ucapan wakil rakyat sangat nih.

DPA PART 6!!!!!KORANG SEMUA TERBAAAAAEEEKKKK LAH.....YEAH!!!!

7 comments:

Cik Ezy said...

mmg bz betol..
=)

tomato said...

aku pon busy.. :"(

Aida Zafirah said...

cik ezy:tu lah...tapi so far still dpt manage masa lagi lah...:)

Aida Zafirah said...

tomato:ye ke???sama lah kita...good luck...:)

juju.johanizah said...

juju pon busy jugak..samala kita ya..

nora said...

bz tu yg seronok tu
ade je xtvt nk buat

ENTRY HOT : dia tinggalkan aku...

Aida Zafirah said...

juju:ye ke???padan lah susah nk jumpa sekarang...hehehehe...:)

nora:mmg pun...kalau tak karang boring sangat pulak kan???huhuhu...:)