Saturday, February 19, 2011

Ceq Nak Join Bloglist Tomatokering...

Assalamualaikum semua....

Disebabkan hari nih saya dah terlampau penat plus serabut alam dengan research nih ha, saya nak join lah bloglist kawan lama saya nih ha. *eyh jap2 ade kena mengena ke aku penat nih dengan nak join bloglist??*

Sebenarnye nak cakap yang saya rasa saya macam dah kena tinggal kete api lah pasal research ni. Motifnye di sini ialah kitorang satu group dah tak tau macam mana nak proceed dengan research nih. Supervisor kitorang cakap "Permasalahan kamu tak jelas". So, tu lah masalahnye. 


Okay2 semua...Kita nih dah lari dari tajuk kat ats sinun tuh ha. Kita terus kepada perbincangan utama kita ye tuan2 dan puan2. ececeh dah macam discussion untuk research dah nih. hehehehe.

Sebelum join Cik Tomato nih pesan suruh kritik2 blog dia ala2 macam Mentor punyer rancangan yang kat telebisyen tuh ha. Okay mari mula:

- Mula2 dia nih kawan sekolah lama saya. Sebab tuh kadang2 saya ber'aku' 'kau' je dengan dia nih. 
- Yang kedua, saya suka blog dia sebab happening sangat2. You go girl. 
- Yang penting sejak blog kau tukar rupa nih cepat giler load. I looooiiikeee lah yang. ehehehe.

Baik2 dah selesai sesi kritik krutuk Cik tomato nih ha. Kepada saper2 yang berminat nak join boleh klik terus je kat banner yang comel kat atas tuh ha ye. Jemput2 klik ye. Jangan malu2. 

11 comments:

Cik Ezy said...

jalan2 kat cni..
=)

Lelaki Ini said...

nak join..
tapi kan lebiyh mudah kalau kau jewk minta kat dia masukkan aku sekali!

Aida Zafirah said...

cik ezy:thanks for drop by...:)

Aida Zafirah said...

lelaki ini:hahahaha...MOTIF????sebab aku kawan dia lah ni ek?????...

boleh je...Tapi aku nak upah lah...hahaha...

tomato said...

hye kawan lame ! haha :P

tengs dede ! syg ko ! ;D

Aida Zafirah said...

tomato:ur welcome dear...

sayang awak juga....:)

Fuza Marquis said...

KELAKAR.
Permasalahan kamu tak jelas.

U R FUNNY.

AmYcOzZo said...

Gud Luck :)

Aida Zafirah said...

fuza:tau xpe...kitorang yang satu group pun bole gelak2....hahaha..

Aida Zafirah said...

amycozzo:thanks....:)

fyna said...

gud luck..
fyna pown da join...



jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/