Monday, November 29, 2010

Babysitter....

Assalamualaikum my readers...

Actually sebenarnye hari ini tak tau nak merapu entry pasal ape. hahahaha. Boleh kan macam tu. Boleh lah sebab ini kan blog saya. ekekekeke.

Mula-mula sekali starting tomorrow saya bakal melalui minggu busy sikit sebab i will become a babysitter.

Tau tak ape itu baby sitter???ala yang jaga baby tu. Saya sebagai seorang anak buah yang comel dan kiut kena jaga anak my aunt yg sangat comel. Comel ke?hahahaha. ep ep ep diam diam. Nanti my aunt dengar saya kutuk anak dia, dia tak bagi saya upah. ekekekeke.



Evethough saya busy, tapi saya akan cari masa untuk hapdate blog saya yang terchenta ini. Do not to worries my friends especially my beloved followers, because i will try my best to update this cute blog ever...hehehehe.


Till then. Da~~~~~

p/s:anak mak cik saya ni memang comel tapi perangai.......ya Allah!!!hehehhehe...

3 comments:

NaniRostam said...

Salam.Wah tahniah jadi babysitter...lama-lama leh buka nursery..insyallah kalau kesitu rezeki Allah bagi.

Aida Zafirah said...

wslm...thanks aunty...insya-Allah....

feediness said...

inche K amat bebangga dgn kau..=)