Monday, November 29, 2010

Awards, awards & awards...

Salam mesra semua....

Disebabkan petang ni saya ada masa free sikit jadi saya boleh lah saya update blog. hehehehe. Saya sangat seronok hari ini kerana saya dapat 3 award sekali gus. Thanks a lot. Sangat-sangat bahagia tau tak ni. *tengok tengok mata saya dah wink wink wink ni. hehehehe. *_*




Award pertama dan kedua ini telah di beri oleh Cik Funna kita yang comel dan kiut ni. Thanks a lot dear for both of the awards. Also a bunch of thank you sebab tag saya. Sangat-sangat kiut okay. Lagi-lagi yang mickey mouse tu. Teringat dulu-dulu suka sangat tengok kartun mickey mouse kat telebisyen. hehehehe. Tapi yang beautiful blogger tu musykil sikit. Beautiful ke?ekekekeke.

Anyway thanks again my dear Cik Funna...



Next award saya dapat daripada Cik nadia kita yang juga comel dan kiut ni. Thanks for the award dear. I am really appreciated this. Ni buat lagi semangat nak ber"blog" ni. ekekekeke. Tapi come with this award, Cik nadia mintak saya jawab some questions from her. Okay here is the questions:

  • first skali , syg sye x ?
  • Sayang lah dear. Sebab tu saya panggil awak dear....hehehehe.
  • nape suke blog nie ?
  • Sebab blog ni lawa...u use one of my fav colour...purple...
  • blog nie oke ? or buruk ?
  • Blog nie cantik lah...x buruk pun....
  • what do u feel bout me , yeah , as the owner of dis blog ?
  • Saya rasa awak manis...hehehehe...
  • ape u rase bile da dpt award nie ?
  • Rasa bahagia dan teruja...wink wink wink *_*..
  • 3 blog kamu wajib BW setiap ary dan kenape ?..
  • Hanis Zalikha, Fatin Liyana & Model 80-an...Sya suka baca blog-blog ni sebab diorang punya entry sangat-sangat interesting...hehehehe...
  • sile tag at least 2 kwn2 kamu yew :)
  • Cik Funna
  • Feediana


p/s: thank you for the awards....lurv them....hehehehe....

4 comments:

nadia farihah anuar said...

tengs honey ..... jum lah same2 semangat ber-blog oke :)
btw , u hve a nice blog 2 darla ...

nur dhiya' aida said...

yunk..hahha
amik award kamo yer d belog saye ^^ :))

Mohd Yusoff said...

waa byknya dapat award sekali 3 tu...
taniah :)

Aida Zafirah said...

Nadia:tengs to u dear...:)

Dhiya':okay...thanks...nnt saya dah wat entry sy link kat awak balik...:)

Yusoff:thanks....orang bagi saya berbesar hati terima...he3...