Thursday, January 13, 2011

Pengumuman Pengumuman....


Officially saya dah abis kelas untuk minggu ni. Entry ni pendek je sebab saya nak balik kejap lagi. Sape2 yang tinggal kat kedah ni sila jangan jeles ye. Bandar Baru Bangi tengah tunggu saya tu. To all my friends yang kat Kedah ni, jaga diri elok2 iye kat sini. Duduk kat bilik hensem2 and cantik2 tau. Jangan nakal2. Nanti saya balik Kedah balik ye.

For my beloved followers, saya still akan update blog ni. Jangan risau ye. Eventhough saya balik, saya tak lupa anda semua.

Okay lah, Aimi dah tunggu saya tu. Dia yang hantar saya pergi bus station. Tatata....~~

3 comments:

syrupmasin said...

ahhh kau gedikkkk

Ms Shazana Aziz said...

x aci la kak aida ni...

Ms Shazana Aziz said...
This comment has been removed by the author.