Wednesday, January 19, 2011

Research Saya...

Assalamualaikum semua....

Apa khabar semua??Saya??alhamdulillah setakat ni sihat lagi lah. Boleh lagi jalan pergi kelas, buat kerja, jumpa lecturer and buat macam2 lagi. Takat penat sikit2 tu ade lah. Biase lah. Kalau tak penat bukan student kan kan kan?hehehe.

Untuk pengetahuan semua, ibu saya pun dah okay sikit dah. Semalam ibu dah mula pegi ofis balik. Tapi biase lah jalan pun still terdengkot-dengkot. Semalam ibu tepon. Ibu kata orang kat opis bising suruh ibu balik sebab ibu mintak tolong diorang macam2. ehehehe. Tu lah orang dah kata tunggu sampai elok betul2 baru pergi keje balik. Kan orang lain dah bising. lawak2. ehehehe.

Okay2 kita dah lari tajuk nih. tengok tak tajuk kat atas tuh???Hari ni saya dah dapat research proposal saya balik. GAGAL oke!!!!!heheheheh. Korang semua mampu???hahahaha. Lawak giler lah. Semua orang gagal kot. Yang lulus pun satu group je. Tapi itupun cukup2 makan je.

*ni research proposal kami*

Sir Mahadir which is our supervisor dah pesan awal2 dah ye. Masa gelak, gelak oke. Masa buat kerja tolong fokus ye. "When i ask for an A, u must give me an A+". Baik, kami semua cuak oke. Wahai my team-mate-Saleh, Aimi, Elma, Nadia dengan Najaa Sharif mari bersiap sedia ye. Kita kena pulun ye semester ni. PART 6 OKE!!!!

Da~~~~~

3 comments:

Lelaki Ini said...

hukhuk
besalah..
chaiyok2!

Aida Zafirah said...

umar:tgh berusaha ni...ko mcm x kenal sir mahadir...hehehhe..

miss miserable said...

yuhuu..moga mak aida cpt sembuh yer..

la,grup mane proposal tuh lulus weyh??wah,scary nyer..mesti grup ak pon reject jg..