Thursday, January 13, 2011

Rumah Manis Rumah...

Apa khabar semua????Sihat???

Baca tak tajuk entry saya kat atas sinun tu ha?? Saya nak balik rumah hujung minggu ni. Lagipun hujung minggu ni xde aktiviti apa2 pun. Aktiviti jpk pun takde ujung minggu ni. So, saya boleh lah balik. Lagipun minggu ni kedah cuti sampai ari ahad. Maknanye, saya takde kelas 3 hari (Jumaat, Sabtu & Ahad). Bukan ape, sementara takde apa2 ni saya nak balik lah. Nanti bila2 saya dah busy dengan macam2 kerja tak boleh pulak nak balik.

Lagipun saya dah rindu sangat dengan family saya. *hover mak ayam sangat padahal baru 2 minggu kau duduk kat kedah ni. hehehehe. Biase lah kan. Mengada-ngada. Sebenarnye ada lagi satu reason kenapa saya nak balik. Ibu saya jatuh. Masa mula2 ibu bagitau tu terkejut jugak lah. Tu yang buat saya nak balik rumah tu . Saya nak tengok ibu saya. Ibu tunggu ya balik tau!!!!

*gambar ehsan pak cik google*

Okay lah, tu je sebenarnye motif nak post entry ni. Saya nak cakap yang saya nak balik rumah...YEAY!!!!

3 comments:

miss miserable said...

have safe journey..hope ur mom get well soon..

ZWAN SABRI said...

Take care taw.. ;)

tomatokering :) said...

yeah ! kemslm kat ibu . kekekek