Saturday, January 22, 2011

Saya tak cukup tidur....

Assalamualaikum semua....

Warghhh!!!ngantuk giler2 ni tau tak. Dah berapa hari dah saya tak cukup tidor oke. Bukan saje2 oke. Banyak benda nak kena settle. Selagi benda-benda alah tu tak settle macam mana nak tidor dengan aman damai kan kan kan???


Minggu ni macam2 benda nak kena buat. Mula-mula sekali research. Macam dalam post sebelum ni, saya dah cerita pasal research saya yang fail tu kan???So our supervisor suruh kitorang semua edit balik and then tunjuk balik kat dia hari rabu ni. Next, hari Isnin ni ada kuiz Development Admin pulak. Lepas tu hari Selasa ni nak kena antar assignment Current Affair in ASEAN pulak. Hadoiyai.....bila nak buat semua ni oke. ????

Minggu ni pulak dah busy dengan SUKOL. Tiap2 hari balik lewat. Selalunya pukul 2 or 3 pagi baru boleh tido. huhuhuhu. Bila dah tak cukup tidor mula lah jadi blur je. Nak buat assignment pun tak boleh nak pikir dah. hehehehe.


BILA TIDUR SAYA NAK CUKUP NI??????

2 comments:

tomatokering :) said...

haaa ! taw xpek ! bnyak gilek keje ! grrr

Aida Zafirah said...

kan...banyak giler lah...sampai tak sempat2...huhuhu..