Tuesday, January 4, 2011

Kelas dah mula...

Assalamualaikum semua...

Apa khabar??sihat semua....Dah lama kan saya x hapdate blog ni. Almaklumlah kelas untuk semester ni dah mula. Bila dah mula kelas masa yang selama ini digunakan untuk berleha-leha dah jadi sikit. hehehehe. Nak BW pun x sempat. Sory lah banyak2. Untuk pengetahuan semua, kelas saya baru je mula semalam. Kelas takyah cakap lah, memang bising giler tahap gaban lah. Biase lah kan, bila cuti sebulan cerita2 pun sebulan jugak lah. Takde sorang pun yang duk diam. ekeke.

Lagi satu, saya dah senior sekarang *ececeh bangga di situ ye*. Saya dah part 6 okay...!!hahahaha. Poyo sangat kan???Bila dah part 6 bermaksud lagi beberapa bulan sahaja hayat saya akan diteruskan di UITM KEDAH ini. Tak lama lagi>>>>>Bye2 UITM KEDAH. Insya-Allah hujung bulan 5 ni saya habis lah diploma. Tak sangka ye dah nak abis dah study. Rasa macam baru je masuk Part 1. Bodo2 je tak tahu kat mana makmal komputer, cari2 kelas dengan member, tak jumpa HEP kat mana. ehehehe. Lawak lah bila ingat2 balik. Boleh jadi kenangan terindah ni. *bila yang tertulis untukku adalah yang terbaik....(tiba2 teringat lagu Samsons). ehehehe.

Baik, sampai sini je kot. Nanti bila2 free saya update lain ye. Da~~~~~~~

p/s: sory lah ye. entry ni tak bergambar. excited pergi kelas sampai gambar pun lupa nak amik...heheheehe...

5 comments:

syrupmasin said...

alaa aida poyo :P

ZWAN SABRI said...

HAHA.. ;)

ALFALORA MOHD MUSTAFA said...

yeahhh smngt baru la tu...jgn awal thn je tau!! ni final sem bt yg terbaik k..

Aida Zafirah said...

saleh:kau lagi poyo...wekkk....

zwan:hahahha...

Alfalora:insyaallah...thanks...btw, suka nama awak lah...unik...:)

miss miserable said...

akak senior..aiceceh..hehehe