Wednesday, December 1, 2010

Dapat lagi....

Salam sejahtera semua...*ada macam pembaca berita tak?ekekeke...

Setelah semalaman x update blog ni, tiba-tiba saya tergerak hati nak bukak pagi ni. Saya pun on suis laptop dan duduk dengan selesanya. Bukak-bukak je, saya tengok saya dapat lagi 2 award. Eeeeeee, sukanya kita. Terus rasa shining-shining n blink-blink. woot woot woot *o*..

Okay ye kawan-kawan. Tanpa berlengah-lengah lagi, *eh apesal ayat kau skema sangat ni* ok ok, kita mulakan dengan award pertama.



Award ni Cik Dhiya kasi kat saya. Thanks sangat-sangat dear. Cik Dhiya yang mana satu?ala yang organised contest untuk bagi nama kat bear kesayangan die tu. Saya bagi nama bear tu MR.BOBBY. Comel kan kan kan? Macam biasa come with this award ade soklan sikit. So,saya nak jawab ni:

  1. Nama penuh & makna: AIDA ZAFIRAH AYUB...Makna die yang berjaya(sedap kan makna nama saya?hehehehe...)
  2. Perasaan tentang pemberi award: SWEET BANGET....^_^
  3. Birthday saya: 7 ogos 1990 (bagi hadiah tau...hehehehe...)
  4. Sihat X?: Sihat...Alhamdulillah....:)

Award kedua saya dapat dari Cik Ruby kita. Award awak comel lah. Saya suka tengok doll tu. hehehehe. So, as usual kita akan jawab soklan lagi:

  1. Berikan gelaran kepada pemberi award: Cik Kitty yang comel..hehehe..(sebab dia suka kitty)..
  2. Ucapan untuk pemberi award: Hope u will achieve what u want...^_^
  3. Tag 3 orang rakan blogger or follower anda:

Yang kena tag boleh lah amik award ni. Jangan lupa jawab soklan sekali ye. Have a nice day.


That's all...Thank you...

6 comments:

ruby zaizi said...

huhu..tengs wat entry..suke tgok blog awk lawa!

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, bestnyer..
Aida, xmo bag award kat aku ka? huhu..

Aida Zafirah said...

ruby:ur welcome dear...thanks...

zwan:nnt kalo aku dapat lagi aku tag kau pulak ek...jgn sdey ek...heheheehe..

nora said...

wah dapat award, nak curi ar pastu simpan dlm almari senyap2, jgn bagitau org tau ngehngehngeh

iszieylyanziy said...

wah,,byknye award,,,award kt my blog lak da amik??ngee

http://iszieylyanzieyistiqomah.blogspot.com/2010/11/award-stickymode-entry.html

Aida Zafirah said...

nora:hehehehe...saya x gtau org laen...ngehngeh..

iszieylyanziy:belum lagi....nnt saya ambil ek...btw thanks tau...