Sunday, December 26, 2010

Blog Artis-artis Kita....

Assalamualaikum semua....

Disebabkan semalam bersamaan dengan hari sabtu saya sekeluarga dah keluar pergi jalan2, so hari ni kitorang semua duduk kat rumah je. Hari ni hari melepak-lepak di rumah bersama family terchenta. Sambil melepak-lepak tu macam biasa lah saya akan melakukan rutin harian iaitu BW dan hapdate blog ni.

Macam biase lah, tengah syok BW jumpa lah bermacam-macam blog termasuk lah blog artis-artis kita yang kat Malaysia ni. Blog yang first sekali saya jumpa blog Eizlan Yusuf. Lepas2 tu lah baru saya jumpa macam2 lagi blog artis2 kita ni sebab kat blog Eizlan tu ada macam2 link blog2 artis yang lain.

Okay semua, cakap je tak guna. Buat abih air liur je. Kat bawah ni lah antara blog2 artis yang saya sempat jalan2. Moh kita tengok....So, check it out....










Takat ni saya jumpa 8 blog je. Rasanya ade lagi kot ek??Kalau korang semua rasa nak baca gak blog2 artis ni boleh lah klik terus gambar2 kat atas tuh. Have fun.....:)

7 comments:

Lina_Lin said...

wahhhhh..tahniah sbb dpt cr blog artis2 nieh hehe

syrupmasin said...

dgree nnt kau amek mascom ea :P

Lelaki Ini said...

aku pun artis la..
masukkan la nama aku sekali!
hahaha

Aida Zafirah said...

lina_lin: thanks...:)

saleh: eyh bukan kau ke yang nak amik masscom???ko kan adik jaclyn victor...SALEH THANARAJ VICTOR????KAN????hahaha...

umar: lah aku lupa lah weyh...sory2...nak otograf bole???hehehehe...

syrupmasin said...

haha..ta jadik amek masscom la..dalam hati menyuruh amek bas..haha..baru feeling adek jac sikit :D

CIK TOM said...

cik tom xpernah lak buka blog artis..hehe..blog nasha aziz ade x?

Aida Zafirah said...

cik tom:blog nasha aziz ada kot...x berapa sure lah....:)