Monday, February 14, 2011

Bila Saya Jadi Tutor...

Assalamualaikum semua....


Korang nak tau tak???hari Jumaat dengan hari Sabtu minggu lepas saya jadi tutor. Wah!!!!aida jadi tutor lah. Macam tak percaya boleh?Boleh ke aku nih nak ajar orang???

Mula2 ingatkan tak nak join. Bukan ape diorang nak dean's list student je. Ye lah saya mana lah sampai tahap tu. uhuhuhu. Tapi si Elma nih ha duk bising2 mintak saya join jugak. Saya pun join jugak lah.

Ni pun under program fakulti saya. Program nih untuk tolong student2 sem 1 for diorang punyer political science subject. Subject nih boleh kate macam killer subject dalam fakulti kitorang lah. Sebab ape killer subject????Sebab tiap2 sem mesti ade failure2 untuk subject nih.

Saya tak kata saya terror sangat untuk subject nih tapi takat untuk tolong2 tu insya-Allah boleh lah. Saya pun tak tau sama ada student2 sem 1 tu paham tak ape yang saya ajar. Hope, semuanya oke lah kot. ehehehe.


p/s: Saya yang jadi tutor tapi saya yang mengantuk...Boleh?????kihkihkih...

6 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kalau cikgu mengantuk bermakna student yang membosankan.. kekekekekeke

Aida Zafirah said...

the lekat lekit story:hahahaha...diorang tak membosankan pun...tapi aida ni mmg kaki tidor pon...:D

tomato said...

haha ! kuat tido lah dede ! hihi :P

Aida Zafirah said...

tomato:hahahaha...aku mmmg kuat tdo pun...dari kat sekolah dulu kan????

Mr. Swift said...

Hak hak mane boleh kamu mengantuk jugak. :D


Mr. Swift Currently Posted : Bukti Teguran Itu Perlu Dalam Kehidupan : Dear readers, Thanks for the feedback!

Aida Zafirah said...

hahahaha...saya ni memang kaki tidor sikit...hehehehe....kadang2 member2 pun pelik...