Thursday, February 17, 2011

Ter'addicted' Dengan Lagu2 Lama...

Assalamualaikum semua....

Dah lama rasanya tak dengar lagu2 yang dah berabuk dalam lappy nih ha. Lepas tuh semalam saya godek2 lah my lappy yang comel macam saya nih ha. Jumpa lah lagu2 inggeris lama2 dulu. Disebabkan dah boring jadi saya pun dengar lah. Tiba2 rasa best pulak. ehehehe. Bukan ape, asek dengar lagu inggeris baru2 sekarang nih nak dengar lagu inggeris lama2 pulak. 

Tapi sebenarnya lagu2 tuh takde lah lama sangat. Dalam around 90's macam tuh lah. Teringat dulu masa mula2 reti dengar lagu inggeris. Mula2 reti pun masa sekolah menengah. Cikgu english selalu pesan kalau rajin dengar lagu english dapat improve kan vocab saya yang ciput nih ha. Ye lah, dulu2 nak dengar pun tak paham ape yang orang tuh nyanyi. Saya kan bodoh tak berapa nak pandai siket. hehehehe. 


Korang tau tak group kat atas nih group ape?????Nih lah EVANESCENCE. Lagu inggeris yang mula2 sekali saya dengar lagu group nih lah. Terus rasa macam suka giler lah. Bukan ape rasa macam 'in' lah. Antara lagu2 diorang yang saya suka lagu Bring Me To Life, Call me When You're Sober dengan My Immortal. Even group nih musik diorang macam agak rough, tapi suka giler kot. 

Lagi satu, guy2 yang comel2 kat atas nih ha. Sape kenal????Cepat2 angkat kaki korang. hikhikhik. Ni lah BACKSTREET BOYS.  Ingat lagi tak???Dulu2 rasa addicted giler lah dengan boy band nih. Dah lah comel2 nih ha. Memang meruntun jiwa lah. hehehehe. Cube korang tengok nick carter kat belakang tuh ha. huhuhu. Lagu2 diorang yang best dulu2 lagu More Than That dengan As Long As You Love Me

Amacam????Korang ade tak lagu2 lama yang korang selalu dengar sampai sekarang???Meh lah kongsi sekali...~~~~


6 comments:

tomato said...

x minat .. minat lagu cekpah aini je .. kekekeke :P

ziema said...

haha..
zaman backstreet boys memang gila lah..
siap beli kaset tampal poster bagai :)

Eija Hassan said...

haha,lagu lame mmg layan kudd :D

Aida Zafirah said...

tomato:hahahaha...sejak bila ntah ko minat lagu cekpah aini tuh????hehehe...

Aida Zafirah said...

ziema:tau xpe....memang fanatik giler lah...:)

Aida Zafirah said...

eija hassan:tau xpe....layan sesangat lah...:)