Saturday, February 12, 2011

Tutti Frutti....

Assalamualaikum semua....

Tiba2 rasa teringin pulak nak makan tutti frutti. Korang semua pernah makan tak tutti frutti nih?Mula2 tuh asek dengar je orang cakap pasal tutti frutti tu ape. Tak tau pulak benda alah tu makanan yang sangat menyelerakan. Ingatkan dia macam jelly2 yang budak2 suka makan tuh.

Bila balik hari tu, my bro cakap lah pasal tutti frutti tuh. Rupa-rupanya benda alah tu eskrem. Huisy. Menarik tuh. Kena cuba nih.

Tapi masa balik cuti mid sem tu tak sempat lah nak pergi makan + rasa tutti frutti nih. Almaklumlah biler balik rumah ade je tempat2 lain yang nak kena pergi. Dah lah demam, memang harus lah ibu tak kasi makan.

Terasa kempunan pulak??boleh???Biler tengok gambar nih lagi macam teruja giler nak makan.
Uwaaaaa!!!!Nak TUTTI FRUTTI.....


*gambar ehsan google*

12 comments:

Lelaki Ini said...

hah?
tutti frutti tue menatang apa???

ziema said...

ziema penah makan!
dia kind of yogurt aiskrim :)
mmg best sebab self service.
lepas letak eskem tu kita boleh ltak kacang ke, fruit ke, chocolate syrup ke..

mmg marvelous! slurrppp!!! :p

ruby zaizi said...

nnt belanja sy ea..sy pon xpnah mkn bende tu lor..:(

♥ Funna ♥ said...

wah!nmpk sgt menyelerakan..harus g cuba la nnt kan..i ni dh la mmg gile aiskrim..haha..

ahmad endo said...

alamak cam best gila....seumur hidup aku lom pernah lagi makan...hehehe

Aida Zafirah said...

umar:dia macam eskrem tapi dia bukan eskrem...hahaha...

ziema:ye ke???my bro pun ckp mcm tu...dia self service...boleh bubuh banyak2...hehehe...

ruby:hehehehe...saya pun tak makan lagi lah yunk...:)

funna:ok2...g cuba...my bro kata tutti frutti tak mengecewakan....:)

ahmad endo:saya pun sama...kena try tau...:)

Lya oh Lya said...

sedapp. yogurt tapi di aiskrim kan. and amek sendri semua . palaing best topping die. haha ! nanti time bayar die timabng. average belas belas je harga die. :) u should try . nice one dear :)

Aida Zafirah said...

lya oh lya:ok2...dah ramai ckap yg tutti frutti nih sedap...nih yang lagi excited nih...:)

AesyaZealous said...

lorrr igt tutti fruti tu sejenis gula2....muahahaha

Aida Zafirah said...

aesyazealous:tu lah...saya pun mula2 igt mcm jeli2 lembik tuh...hehehehe....:)

fArAh!! said...

Teringin nak mkn Tutti Frutti..tapi asik tak dapat jew..geram..

Aida Zafirah said...

farah:ye ke????saya pun teringin gak nih....biler lah dapat makan nih???hehehehe...:)