Tuesday, February 1, 2011

KAMI BLOGGER UTAGHA

Assalamualaikum semua....

Baik semua. Hari ni cheq nak feeling2 cakap utagha sat walaupun cheq la ni duk ada kat ghumah cheq kat selangoq ni. hehehehe. Tau dak semua sebab apa cheq nak feeling2 jadi oghang utagha???Sebab cheq nak join geng blogger utagha yang Cik GKSB buat ni. Sapa2 yang rasa dia asai, belajaq atau kerja kat utagha boleh lah join geng ni kan kan kan???


Cuba tengok kat atas ni ha. Banyak kan bendera utagha. Boleh pilih yang mana2 ampa semua suka. Kalau cheq, cheq pilih Kedah lah sebab la ni cheq belajaq kat UiTM Kedah Di Hatiku. hehehe. Okay, dah selesai dah sesi lapoq dighi cheq. Sapa2 yang nak lapoq dighi boleh klik teruih ja banner kat atas tu ha.


p/s:sory lah ye kalau ade mana2 loghat Kedah yang salah sebab saya bukan asal Kedah tau. Saya asal SELANGOR tau...!!!!

8 comments:

syrupmasin said...

haha..saye pon belajar di uitm kedah..akak kos ape ye :D

Aida Zafirah said...

syrupmasin:lah ye ke???sama lah kita ye...akak kos DPA????adik???

syrupmasin said...

ohh saye diploma tinggi tarian antarabangsa..DTTA..ohh harap bole lah jumpe akak nantikan..saye begitu terpegun menengok belog akak nih..perempuan sgt :D

mizz_aainaa said...

salam perkenalan.. dtg dari kami blogger utagha~

meaw said...

sama la meaw . asal ja selangor tapi stadi kat penang . btw,hai geng utaqha ! :)

Aida Zafirah said...

mizz_aainaa:salam perkenalan...:)

meaw:ye ke????sama la kita...hai to u too...:)

red saga said...

dah folo...

http://sukasukakongsi.blogspot.com

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

salam, singgah dan follow dr KAMI BLOGGER UTAGHA

Penang Mari!

http://themptyanty.blogspot.com/2011/05/kami-blogger-utagha.html