Thursday, February 10, 2011

Ouh Degree...

Assalamualaikum semua...

Amacam???Sehat tak???Saya pun baru je baik demam. Macam biasa lah kalau demam2 nih memang malas tahap gaban lah nak hapdate belog saya yang terchenta nih kan???hehehehe.

Masuk je bulan 2 nih orang kat uitm ni especially part2 6 dah mula cakap2 pasal apply degree. Uwaaa!!!dah nak masuk degree dah aku nih. Dah nak abis dah diploma nih. Rasa macam baru je masuk diploma. Dulu2 selalu cakap macam nih "lama lagi kita nak abis diploma nih kan???3 taon kot...huhuhu. Tapi hasilnyer sekarang dah nak abis okeh???hehehehe...

Cakap pasal apply degree, saya ingat nak apply degree bawah fakulti yang sama dengan diploma sekarang. Korang semua rasa camne???ok tak kalau camtu???Sebab kalau apply under same faculty cepat sikit habis. ehehehe. hamboi2 tak sabar nak abih nih.

Sebab ape cepat abih????Sebab dapat banyak pengecualian kredit lah. Nanti kalau masuk terus masuk sem 3. Cepat kan kan kan????Bawah fakulti saya ada 2 kos degree:

BACHELOR ADMINISTRATIVE SCIENCE
BACHELOR OF CORPORATE ADMINISTRATION

Macam mana ek????Even hari tu dah dengar talk pasal dua2 kos nih tapi boleh rasa macam pening2 lalat lagi. hehehehe.

TOLONG SAYA BOLEH???? :)

5 comments:

tomatokering :) said...

huhu tatau sebab bukan kos aku . hee :)

pape pon , cayok2 ok ! ;D

Woofer Storm said...

hehee apa bnda tu??pening kepla den,den cuma cleaner je..bab2 penyapu,den tau la...hehee

Aida Zafirah said...

tomatokering:aku mmg tgh pening giler lah nih....huhuhu...tapi rasanye amik corporate admin tu kot...huhuhu..

Aida Zafirah said...

woofer storm:nih kos2 utk say sambung degree lah. tgh pening nih nak pilih yg mana...hehehe...:)

FarhanaLicious said...

sambung la. best belaja degree :)