Thursday, February 3, 2011

Haisy...Kenapa Ni???

Assalamualaikum semua...

*credit to mr.google*

Sehat tak semua sayang2 saya ni????Saya tak sehat tau. wuwuwuwu. Tak tau lah macam mana tiba2 je boleh demam dengan selsema ni boleh datang. Saya tak jemput diorang untuk datang, tapi diorang yang datang sendiri ye. Harap maklum.

Sebenarnya dah 2 ke 3 hari dah asek selsema je. Tapi ari ni paling teruk sekali lah. At last, demam terus. Kepala tak payah nak cakap lah. Memang berat sangat2 nih. Mata pun dah berair plus pedih2 lagi nih. Hebat2. hehehehe.

Macam mana nih???Biler dah demam macam nih baru teringat banyak benda lagi tak buat. Contohnye>>>saya tak study lagi padahal minggu depan berderet kuiz + test. Assignment tak settle2 lagi. Huwaaa tu lah dia. Masa sihat walafiat tak nak buat semua benda2 ni. Masa dah sakit2 macam ni baru ingat semua benda2 tu. huhuhuhu. :(


p/s:wahai inche DEMAM dengan puan SELSEMA boleh tak pergi main jauh2????

8 comments:

cik feedi said...

aku bru je bek demamm..
mmg musim la skg..
pe pon,get well soon macik!!

faz_e said...

Get well soon!!!!!

Aida Zafirah said...

feedi:tu lah...adik aku pun demam gak ni...huhu...huwaa...dah lama x demam nih...

Aida Zafirah said...

faz_e:thank you...:)

nurul harnani said...

get well soon awk!!!

siti maizurah ismail said...

jgn lupa mkn ubat tau!! :P
semoga cepat sembuh.. :)

Aida Zafirah said...

nurul harnani:thank you...saya dah sihat dah nih...:)

Aida Zafirah said...

maizurah:thanks....dah sihat dah...:)