Wednesday, December 22, 2010

10 things that girls do not have time to tell the man

Assalamualikum semua....

Dah lama kan saya tak hapdate belog ni. Bukan ape, banyak hal lah yang nak settle dan memerlukan konsentrasi yang tinggi untuk menyelesaikannya. *ahahaha bajet ko orang penting.

Okeh, hari ni saya nak kongsi info yang boleh diguna pakai oleh kaum adam. Oleh itu sila buka mata, telinga dan hati korang luas2 ye.


Baik, mari kita mulakan...

Ø Bila pompuan tu tak hiraukan kamu selepas kamu menyakitinya, lebih baik kamu bagi masa untuk menenangkan hatinya sebelum kamu memohon maaf.

Ø Pompuan ni susah nak cari benda yang dia benci. Sebab tu ramai pompuan yang frust menonggeng biler putus cinta.

Ø Pompuan ni kalau dah jatuh cinta kat sorang lelaki, lelaki tu je lah yang ade kat pikiran dia.

Ø Pompuan yang kena tenung dengan lelaki yang dia suka @ cinta, confirm cair macam ais krim yang kena panah matahari.

Ø Pompuan ni memang suka kena puji. Tapi sayang, tak tau macam mana nak accept pujian tu. *boleh plak??

Ø Jangan sesekali korang (org laki2) bagitau kat pompuan tu yang diorang ni tak berguna langsung.

Ø Kalau korang nak tau, if lelaki yang diorang suka @ cinta bagi respon positif, misalnya tepon or reply msg diorang, pompuan ni akan buat acuh tak acuh je. Tapi sebenarnye, lepas je letak tepon terus dia menjerit kuat2. Kalau boleh siap loncat2 atas katil. ahahahaha.

Ø Jangan sesekali orang laki2 mengagak apa yang pompuan rasa. Tanya dia sendiri!!

Ø Satu senyuman member seribu makna. So, jangan suka2 nak senyum kat anak dara orang ye.

Ø Wahai orang laki2, jangan terlalu serius. Nanti spoil lah mood pompuan tu.


Okay dah cukup 10. Amacam wahai kaum adam sekalian???Nanti korang boleh jadikan reference. ehehehhe.

3 comments:

~SYAZ~ said...

yeahh~~
info yang berguna utk kaum lelaki..
ha!!baca betul2 tau..
hehehe

miss miserable said...

huhu..begitu rupernye..ni yg nk kne gtaw die nih..huhu

Aida Zafirah said...

syaz:btul2....ni memang info berguna utk kaum lelaki...

falina:pergi gtau dia cepat....hahahaha...