Thursday, December 16, 2010

GOJESH IN ORANGE CONTEST

Hye semua....
Oleh kerana saya telah di tag oleh Cik Ruby jadi saya nak post jugak entry ke-2 untuk hari ni. Dia ajak saya join contest yang dia organised bersama her boyfren. Macam biasa, kalau join contest kena ada syarat-syarat dia. Untuk tengok syarat-syarat boleh klik SINI.

Untuk contest ni saya kena hantar maksimum 2 keping gambar saya pakai baju kaler oren. Saya ulang OREN ye. Bukan kaler pink ke purple ke ye kawan-kawan.

Okay, kita mulakan...

::1st picture::

Okay x?Comel x saya?ehehehe *perasan kau. Ni gambar saya dengan Puan Ibu. Gambar ni ambik masa my family vacation kat PD. Kitorang tinggal kat Glory Beach Resort. Masa ni baru lepas breakfast kat restoran hotel tu. Lepas breakfast, kitorang pergi jalan-jalan kat pekan PD.

::2nd picture::

This second picture amik masa pergi dinner. Gambar ni dengan my friend, Cik Feediana. Masa ni kitorang semua pergi dinner anjuran UiTM Kedah, Malam Apresiasi Siswa.

Next, kaler kegemaran saya ialah purple, merah, pink n of course OREN.

Okay, dah siap. Then, saya kena tag 6 org rakan blogger saya. Baik, saya nak tag:


Done. Yang kena tag join lah contest ni. Ada hadiah yang menarik menanti anda. Tarikh tutup contest ni 14 January 2011.

6 comments:

lavender harum wangi said...

ngeee.. thnx tagging.. i'll check that contest out.. :D

Aida Zafirah said...

ur welcome....

syrupmasin said...

haha..alaaa aida..ta de baju kale oreange laaaa..

Aida Zafirah said...

saleh:kau kan ade baju malinja tu...boleh lah tu...hahahhaa...

tomatokering :) said...

weyh! mane la aku nak cekau baju oren nih!huhu,
wpun aku minat oren baru pasan aku tak de baju oren :'(

chuu said...

woah., teng tagging chuu., weee., kne carik baju oreng nih :P