Monday, December 13, 2010

Ada lagi satu....

Award ke-2 dari En.Syrupmasin. Thanks ye bagi award ni. Siap ade bunga-bunga bagai nih. Wanita sangat. ehehehe.

Macam biasa nak kena jawab soalan:

Siapakah orang yang paling anda sayang ?

Family saya lah…

Kenapa korang sayang dengan orang tue?

Sebab family saya adalah family yang penuh dengan kasih sayang & tak mungkin ade family yang macam ni lagi dalam dunia. *ececeh terharu tak??

Berikan satu kata-kata sayang yang terbaik yang korang nak lafazkan kepada orang yang korang sayang, tapi masih tak mampu lagi untuk dilafazkan.

Family: I love youuuuuuu

Lepas tu kena tag 15 org blogger lain, tapi saya x nak tag 15 orang but i want to tag all my beloved followers and sape2 yang datang bertandang kat blog saya yang kiut ni. Ambil lah ye. Jangan malu2.



Thanks for read...Da~~~

2 comments:

miss miserable said...

hehehe..ak xpyh la award2 nih..hehe..btw..nice entry..we all love our family kn..

chaied said...

I <3 my family too.. :D