Wednesday, December 15, 2010

Pulang sebentar....

Assalamualaikum semua....

Sory lah ye my lovely readers sekalian sebab post entry hari ni lewat sket. Kelewatan ini sebab hari ni saya balik sekejap ke KEDAH TERCHENTA which is UiTM Di Hatiku. Bukan ape, ade kerja sikit yang nak kena settle. Tu yang balik sekejap je. Hari jumaat ni balik lah rumah balik.

..Saya di sini..


Sory again sebab saya pakai gambar dari pak cik google. Carik2 gambar uitm dlm lappy ni takde pulak. Boleh pulak camtu kan kan kan?*hamboi kau ni kena dismiss dari uitm baru tau. ahahahaha.

Sepanjang 3 hari 2 malam ni saya tinggal kat KOLEJ saya iaitu KOLEJ MAHSURI.*Hamboi tak nak besar pulak kau tulis nama kolej tu. Biar lah, sebuk je. Saya berbangga dapat duduk kat kolej yang cantik, indah dan lawa ni. woot woot woot *0*.


...MAHSURI BERVISI ASPIRASI SISWI...


Okay semua. Sampai sini je entry saya. Nanti bila dah free dari kerja-kerja saya update lagi ye. Till then~~

Thank you. Da~~~~

3 comments:

syrupmasin said...

president mesti lah sebook..aidaa rindu nak gaduh ngn kau :)

Lelaki Ini said...

ak pun d kedah!
adeyh!

chuu said...

hikhik baru nak puji gmba tu cntek :P
tp abg google pnye upenye :P