Thursday, December 23, 2010

Setelah setahun & 5 bulan...

Apa khabar semua???

Tajuk entry macam tajuk novel je kan???ehehehe. Bukan ape, tadi saje2 tengok widget2 saya yang kat tepi blog ni. Tiba-tiba ternampak umur blog saya ni. Rupa-rupanya saya dah berblogging dah 1 tahun 5 bulan ye. Dah lama rupanye ye. Kalau budak2 kecik agaknye dah boleh merangkak, tatih2 siket pastu agaknye boleh lah cakap siket2. hehehehe.



Tak sangka dah lama rupanya saya duk layan blog ni. Dari tak reti bubuh background, takde chatbox, komen embed skali ngn entry dan macam2 lagi lah. Sampai lah saya reti letak background, letak widget macam2 dan yang paling best skali buat chatbox saya jadi shemart macam skarang ni. Cuba tengok kat belah kanan atas skali tu. Shemart kan shoutbox saya????ehehehe.



Ni lah bilangan saya punya followers di kala umur baru mencecah setahun 5 bulan. Pada saya ini dah cukup ok dah eventhough some people may say that "apelah, buat blog dah setahun tapi follower baru 80++". Ok lah ni kan. Nak tau tak, dulu2 follower saya pun just 5 orang je tau. Itupun member2 saya je. Sekarang dah banyak tau. Dapat kenal macam2 orang. Okeh, sebelum abis saya nak cakap ni:

I LOVE MY FOLLOWERS ^_^


6 comments:

mohd sasuke said...

congrat ye..blogging ni best..tp skang ssh nk cari yg true blogging..anyway congrat ye

~SYAZ~ said...

wah~~!!!!
tahniah syaz ucapkan yup :)

nadia farihah anuar said...

sye p0n baru setahun ber-blog.. follower pon ciput .. btw , proud to be ur follower ... love u too :)

tomatokering :) said...

hoho ! cool bebeh ! hehe,
lap yu too !

Lelaki Ini said...

lagieyh lama dr aku!!!!
hahahaha!
tak pew..
aku dh follow ko!

Aida Zafirah said...

mohd sasuke:thanks ye...

syaz:thanks dear...~~~

nadia:lurv u too...:)

pqa:lap you three...:D

umar:ye ke???aku ingat ko lagi lama dari aku...hahahaha...btw thanks follow aku...:)