Friday, December 10, 2010

Ketemu teman lama....

Selamat pagi semua.....

Hari ni entry saya di awal pagi pasal kawan lama saya. Korang pun mesti pernah ada kawan lama yang dah lama giler tak jumpa kan kan kan. Okay2, cite dia camni sebenarnye. Satu hari tu macam biase lah kan saya tengah buat rutin harian lah which is BW. Tengah syok2 BW saya jumpa satu blog ni Tomatokering addict. Ingatkan blog sape lah ni rupa-rupanya blog kawan lama.

Seronok giler ni jumpa kawan lama. woot woot *o*. Terus klik butang follow. ehehehe. Banyak kali jugak post kat shoutbox dia tapi dia tak perasan kot. Takpe2 sabar aida. Akhirnya aritu dia perasan gak. hehehehe at last~~~

Dan kini, dia dah jadi follower blog saya yang comel dan kiut ni. ehehehee *perasan ko.

Okay, meh saya story sikit pasal kawan lama saya ni.

Nama dia Nur Afiqah Bahrim.
Tapi, dulu2 kat skolah kitorang sume panggil dia pqa or pcar. kan kan kan??
Dia satu sekolah ngn saya masa sekolah menengah tau.
Pernah satu kelas masa f2 smpi f5 kot. *betul ke ek? tak ingat sangat lah. Pqa jangan mara ek. ehehehe.
Dia comel. Tak caya boleh tengok BLOG dia.


Okay semua. Dah habis dah cerita saya. Tatatatitititutututu.....~~~

4 comments:

Luffy said...

weii..tomato kering tu membe ko erk..
dia tu agak2 sengal gak r tulih belog..ngeh..aku slalu sggah blog dia..wooot..woot..:p

Aida Zafirah said...

haah...dia member aku...lama giler x jumpa kot...

miss miserable said...

byk giler follower anda..nmpk rajin sgt bce blog kn..

tomatokering :) said...

huwaa~ sangat terharu! tengs dede! ;D
ko jgn lupe undi blog aku yea nanti..keh3 :D