Saturday, December 18, 2010

Kontest Blog Terkemas

Selamat petang semua....

Hari ini saya kena tag oleh Cik Tomatokering Addict untuk join contest ni. Thanks for the tag dear. Dia rasa blog saya kemas kot. Tapi blog saya memang kemas kan kan kan???Cepat semua cakap kemas kalau tak saya cubit korang semua. ahahahaha. Takde lah. Saya acah2 je. hikhikhik.



Contest ni Cik Hanna dengan kawan dia, Cik Fyza yang organised. Kalau siapa2 yang rasa dia nak join kontest menarik ni, korang semua boleh klik SINI.

Baik, sekarang kena tag 3 orang lagi:





p/s: saya tak reti macam mana nak buat kalau kita klik banner tu and then dia terus link ke owner banner tu...boleh tak macam tu????ahahahaha...ade sape2 bole tolong???

2 comments:

mohd sasuke said...

good luck ye

latest entri :
http://caersasuke.blogspot.com/2010/12/sudah-jatuh-ditimpa-tangga.html

Aida Zafirah said...

thanks....nnt saya baca entri awak ye....