Friday, December 3, 2010

Mari-mari jawab tag.....

Assalamualaikum semua....

Ape kabar semuanya?Sihat x?Dah macam doktor pulak ye aida oiii. ekekekeke. Dah berapa hari ye saya x hapdate blog terchenta ini?Dah 4 hari lah. Minta maap lah banyak2 lah ye sebab saya busy sikit sejak akhir2 ni. *ececeh bajet ko perdana menteri ape nak busy2 plak*. Yelah kan saya jadi babysitter merangkap anak buah yang baik sebab saya tlg jaga anak mak cik saya. hahahaha.

Baik hari ni saya nak jawab tag oleh En.Salehudin aka Syrupmasin...Okay mari kita mula...


RULE

once you have been tagged,
you are supposed to write a note with 25 random,
things, facts or goal about you.
at the end, choose 25 people to be tagged.
you have to tagged the person who tagged you.
if i tag you, its because i want to know more about you.


  • Nama penuh yang diberi oleh en.ayah dan puan ibu masa saya baru dilahirkan ialah AIDA ZAFIRAH BINTI HAJI AYUB. Sedap kan kan kan?*_*
  • Dilahirkan di Hospital bersalin Kuala Lumpur pada pukul 10.40 malam bertarikh 7 Ogos 1990. Dan kini saya berumur 20 teen. ehehehe.
  • Sekolah rendah kat Sekolah Kebangsaan Semenyih. Masa ni duduk kat rumah arwah nenek.
  • Sekolah menengah kat Maahad Hamidiah Kajang. Saya duduk asrama tau.
  • Now, ambil diploma kat UiTM Kedah Dihatiku. Saya ambil Diploma Public Administration. Boleh jadi PTD tau. Jangan main2 ye dengan saya.
  • Eh, jap2. Pernah dapat offer Matrik N9 tapi tak pergi sebab tak boleh nak carry on subjek2 science.
  • Saya ada seorang adik lelaki yang hot stuff. ehehehe. *perasan.
  • Paling suka bilik saya dekat rumah sebab kaler purple.
  • Saya suka makan, makan & makan.
  • My favourite food-Fish & Chips. *bajet kau Western ye. ekekeke.
  • Suka sangat-sangat baca novel thriller + seram.
  • Sangat-sangat minat dengan SNSD aka Girls' Generation.
  • Tidak ketinggalan Super Junior. *oh my beloved Si Won & Dong Hae.
  • Sangat-sangat suka tengok Shahz Jaszlee & Gambit kerana saya berpendapat mereka sangat macho. ehehehe. *gatal ye.
  • Suka blogwalking especially blog2 yang x pernah miss cthnye: Hanis Zalikha & Fatin Liyana.
  • Suka tengok blog saya sebab cantik. *eh eh ni promo diri sendiri ye*.hahahaha.
  • Suka Baskin Robin & Secret Recipe.
  • Malas nak reply msg org. Selalunya terus call je.
  • Laptop saya punya monitor x repair lagi. uwaaa.....duit lagi...
  • Suka on9 kat rumah sebab pakai TM wireless. Laju kowt. ahahhaha.
  • Selalu jadi babysitter untuk anak-anak mak cik saya.
  • Suka pakai cardigan sebab senang. Sarung je. *pemalas kau ye. ahahaha.
  • Kawan-kawan saya kata saya garang.
  • Cuti semester saya jadi suri rumah sepenuh masa.
  • Pernah naik kapal terbang sekali je. huhuhu. Kesian kan kan kan?

Hah...Tamat akhirnye. Terseksa aku nak pikir 25 random thing about me. hahahhaha. *dasar malas nak berpikir.

So sekarang saya nak tag 25 orang lain pulak:

  1. feediana
  2. elma syuhaidah
  3. salehudin
  4. syahirah
  5. aimi
  6. falina
  7. mish lollypurp
  8. zwan sabri
  9. Cik Shazie
  10. eyka
  11. efyna
  12. phat
  13. hamba musafir dunia
  14. iris asli
  15. cikgu fiq
  16. Chuu
  17. L
  18. myrajovovich
  19. nia
  20. farah
  21. -
  22. -
  23. -
  24. -
  25. -

Alah, kalau 20 je boleh tak?bolehlah boleh lah ye ye ye. Tak tau dah nak tag sape. Sebab dah semangat giler nak post jugak, saya nak post jugak even ade 20 orang je. ahahahha. Siape yang dah kena tag jawab tau tau tau.

Okay sampai sini je ye. Nanti saya post lagi ye. Da~~~~~...

6 comments:

ZWAN SABRI said...

Ek, eh Aida.. Trima kasehla sebab tag aku tapi aku dah bwat la menatang nii.. ;)
tapikan feveret makanan kita samala.. Fish&Chip.. HAHA..

Aida Zafirah said...

zwan:ye ke????nanti boleh r kau blanje aku kan??hahahaha....

syrupmasin said...

ohh amek DPA ke..ohh same lah kte :)

elmajamil_90 said...

aida...ko x tuka scrin laptop ko ag ker hah>> hahahahahah

Aida Zafirah said...

Saleh:haah...saya amik DPA...kita memeang ade jodoh...hahahahaa...

Elma:haah...aku belum tukar lagi lah...takde masa la yang....hehehehe...

miss miserable said...

huhu..aii..anda suke sgt yer gurls generation??sjk bile tuh yer.???n siwonn???hahaha....