Thursday, December 16, 2010

Movie + Picture Review>>>TRON LEGACY

Assalamualaikum...

Apa khabar semua hari ni? Sihat? Baik hari ini kita akan buat sedikit movie review ye kawan-kawan. Saya tau korang semua mesti selalu pergi panggung untuk tengok cite-cite yang baru release kan kan kan??

Baik hari ni movie yang akan di'review' oleh saya ialah TRON LEGACY. Atau lebih tepat lagi 'Picture Review'. Cerita ni cool sangat oke. *ececeh macam kau dah tengok cerita ni. Untuk pengetahuan semua, saya belum tengok lagi movie ni tapi bila tengok poster dengan trailer cite ni terus rasa macam nak tengok. Boleh???

Tengok poster dia. Cool kan kan kan??Smart giler cukup. Dah lah saya ni suka giler kalau cite sains fiksyen ni.

Tengok motor ni. Walaweh memang best lah. Memang cantik tertarik kau memang da boom!!Kalau nak satu boleh?ahahahaha.
Ni salah satu suit yang pelakon-pelakon dalam cerita ni pakai. Tengok tengok. Giler lah weyh. Uwaaaaa nak pergi tengok.

Okay, yang ni gambar suit tu dari dekat. Amacam????

Okay, sampai situ sahaja review saya pasal TRON LEGACY. Ade sape2 yang nak bawak saya tengok cite ni????hehehehe..

2 comments:

feediness said...

ouh..aku nk tgok cte ni..
bnyk kali tnjuk trailer kt tv..mcm best je..

Aida Zafirah said...

Tau xpe....mcm best kan???jom g tgk???he3..